Azadə Hüseynova: "Azərbaycan qastronomiya sahəsində böyük potensiala malikdir"

"Apardığımız araşdırmalar da göstərir ki, gələcəkdə ölkəmizdə təkcə milli səviyyədə deyil, beynəlxalq miqyasda da qastronomiya turizmini inkişaf etdirmək üçün geniş imkanlar mövcuddur. Dövlət Turizm Agentliyi tərəfindən Azərbaycanın zəngin mətbəxinin və qastronomiyasının inkişafı istiqamətində çoxşaxəli layihələr həyata keçirilir.
Həmçinin Agentlik tərəfindən verilən sözlərin əksəriyyəti icra olunub. Peşəkar aşpazların yetişdirilməsi ilə bağlı kurslar, təlimlər keçirilib. Azərbaycanın qastronomiya turizmini tanıtmaq üçün beynəlxalq tədbirlərdə iştirak etmişik. Komandamız beynəlxalq yarışlarda yaxşı nəticələr əldə ediblər", - deyə A.Hüseynova qeyd edib.
AzVision.az
Teqlər: